Fotograf Norrköping

Bröllopsfotograf och familjefotograf i Östergötland 

Fyll i formuläret nedan och berätta om den härliga dag ni planerar! Det går även bra att höra av sig via mailen på
fotografjbc@gmail.com
Jag svarar på alla mail och meddelanden inom 24 timmar måndag till fredag, så har ni inte hört något från mig får ni gärna titta i er skräppost, ibland kan ju oturen vara framme och mailet hamnar där.
Ser fram emot att höra ifrån er!

Följ mig på Instagram!

Instagram: fotograf_jennybcarpvik

Personen bakom kameran

Woohoo! Här har ni mig! Jag tänker att det inte är mer än rätt att ni får lära känna mig lite grann, så ni vet vem det är ni ska få hänga med om ni bokar in mig till ert bröllop!

NAMN: Jenny Bennheden Carpvik

FAMILJ: Min man Martin och våra två pojkar födda -08 och -11.

HUSDJUR: En katt som heter Ella.

UTBILDNING: Har en himla massa år i skolan... Har en fil.kand i kommunikationsvetenskap. Skulle kunna plugga ännu mer, det finns ju så mycket att lära och när det kommer till fotografering är man aldrig fullärd därför fortsätter jag med kurser, workshops och utbyte med andra fotografer så fort jag kan!

FAVORITMAT: Sushi!! Kan äta määäängder och tröttnar aldrig! Särskilt tempura-sushi, oj, oj, oj!!

INTRESSEN: Jag tycker om HUS! Och då menar jag inte så mycket själva arkitekturen kanske, men på något sätt är hus spännande, att se hur andra har skapat sina hem. Det säger mycket om en person tycker jag. Jag älskar även blommor, grönska och trädgård, så tacksam att vi har en liten trädgård där jag kan fixa och njuta av mina odlingar.

BÄSTA EGENSKAP: Det är lätt att trivas i mitt sällskap. Jag ser andra människor och jag har mycket empati och lätt för att sätta in mig i någon annans situation.

SÄMSTA EGENSKAP: Jag tröttnar fort på saker och måste ha ombyte och nya projekt för att inte ledsna.

RÄDD FÖR: Nyckelpigor, de är otäcka! Vet inte riktigt varför jag tycker det, någon typ av trauma med nyckelpigor från barndomen antar jag... Kan inte påstå att jag är så förtjust i höga höjder heller, så be mig helst inte att klättra upp på ett tak för att fota...!