Personal Branding Photography

Här sitter jag i ett hav av blommor. Säger den här bilden något om mig? Förhoppningsvis gäller fortfarande det gamla ordspråket "en bild säger mer än 1000 ord". Bilden berättar således kanske att jag gillar sommaren, att min trädgård och växter en en del av mitt välmående. Och med kameran i handen trivs jag allra bäst. Vad bilden säger om mig - det är grunderna i "Personal Branding Photography" en typ av företagsfotografering som säger mer om dig och ditt företag!

Personligt varumärke

Vi lever verkligen i en tid där det personliga varumärket fått större och större utrymme. Vad skiljer ditt företag från alla andra företag i din bransch? Antagligen är det just DU som är den stora skillnaden och därför gäller det att sticka ut och visa dina kunder vem du är och varför de ska välja just DIG! Din person blir din största tillgång och dina kunder kommer att lita mer på din kunskap och din expertis om de vet vem DU ÄR! Därför bör du boka in företagsfotografering som säger lite mer om vem du är!

Hur går det till? 

Förberedelserna

Du kontaktar mig via formuläret nedan. Jag kommer återkoppla till dig inom 48 timmar med några frågor gällande dig och ditt företag, samt vilka mål du har med din företagsfotografering och hur ditt behov av bilder ser ut. Jag kommer fråga dig om din drömkund så vi tillsammans kan komma fram till hur vi når den personen bäst. 

Fotograferingen

Jag erbjuder tre olika fotograferings- och bildpaket, du kan läsa mer om dem nedan. Vid fotograferingen får du gärna ta med dig "rekvisita", det kan vara de redskap du använder dig av i din verksamhet. Fundera och över var du vill bli fotograferad. På ditt kontor? På ett café eller kanske utomhus i en park? En kombination är också möjligt vid de större fotopaketen. 

Bildleverans 

Ungefär tre veckor efter din företagsfotografering så får du tillgång till dina bilder via ett bildgalleri där du också enkelt laddar ner dina bilder till en eller flera enheter. Du har fri användningsrätt till bilderna och de kan användas på hemsida, i tryckta medier, i sociala medier, eller i reklam, för att bara nämna några exempel. 

Fotopaket företagsfotografering

Lilla 

För dig som behöver uppdatera din bildbank med bilder på dig själv i ett fåtal olika miljöer med 1-2 klädbyten. Fotografering i 2 timmar, 60 bilder levereras för fri användning.
Pris: 6.900 kr exkl. moms Mellan - KUNDFAVORIT!

För dig som vill ha variation i bilder och platser. Vi fotar på flera olika platser, både inom- och utomhus och du hinner med flera klädombyten. Vi fotar även bilder på miljöer och detaljer som är relevanta för ditt företag. Passar även om ni är fler i företaget. Fotografering i 4 timmar, 80 bilder levereras för fri användning.
Pris: 10.900 kr exkl. moms

 
Stora

Här finns det utrymme för att få med det mesta! Totalt 6 timmars fotografering, här finns det möjlighet att för en riktigt omfattande fotografering för dig och ditt företag, vi tittar tillsammans på era önskemål med fotograferingen och skräddarsyr en lösning som passar er allra bäst.  Fotografering i 6 timmar, 120 bilder levereras för fri användning.
Pris: 14.900 kr exkl. moms

Kontakt företagsfotografering