Bröllopsfotografering - info & pris

Som bröllopsfotograf vill jag att er bröllopsdag ska dokumenteras på ett naturligt och äkta sätt. Pirret innan bröllopet och vigseln, nervositeten, all glädje, skratten som kommer enda från tårna och en och annan glädjetår! Jag fotar bilderna som verkligen får er att minnas KÄNSLORNA under er bröllopsdag! Dagen efter ert bröllop får ni fem bilder som en liten "sneakpeak", för jag vet att ni är nyfikna på vad vi skapat tillsammans, det är jag också!
Jag har satt ihop fyra olika bröllopspaket för att ni ska hitta något som passar till just ert bröllop! Milersättning ingår i mina bröllopspaket, priserna nedan gäller alltså i hela Sverige. 
Skulle det vara så att ni är intresserade av ett annat upplägg än de fyra paket ni kan läsa om nedan så kan ni bara höra av er så kan vi säkert komma fram till en bra lösning. Alla bröllop är unika och självklart försöker jag att hitta den fotografering som passar bäst för just er!

Många datum bokas upp åtminstone ett år före aktuellt bröllopsdatum, så hör av er så snart ni kan så är jag förhoppningsvis tillgänglig på ert datum! Ser fram emot att höra allt om er bröllopsdag, det här kommer att bli riktigt, riktigt bra! Woohoo!
SE BRÖLLOPSPAKET NEDAN!

info@jennybennhedencarpvik.se 
Bokningsförfrågan

Bröllopspaket - information och pris

En liten stund, 3 timmar

OBS! 3-TIMMARSPAKETET GÅR ENDAST ATT BOKA FÖR BRÖLLOP MAX 6 MIL FRÅN NORRKÖPING TIDIGAST TRE MÅNADER INNAN BRÖLLOPET!

Vid tre timmars sammanhängande bröllopsfotografering hinner vi med "det viktigaste". Upplägget brukar vanligtvis vara porträttfotografering, vigsel och gratulationer.


- Planering via mail och/eller telefon eller digitalt möte
- Bröllopsfotografering i tre sammanhängande timmar
- 5 bilder dagen efter bröllopet som en liten "sneakpeak"
- Samtliga digitala bilder (minst 150 stycken) levererade digitalt

14.000 kr


Halvdag, 5 timmar

Vid en halvdagsfotografering bestämmer ni själva var ni vill lägga mest fokus. Är det på förberedelser och bröllopsportätt? Eller vill ni hellre att jag är med er en stund efter vigseln? Oavsett så kommer jag att hinna fota många av guldkornen på ert bröllop och få bilder som får er att minnas bröllopet på bästa sätt!

- Planeringsmöte innan bröllopet, digitalt eller fysiskt
- Bröllopsfotografering i fem sammanhängande timmar
- 5 bilder dagen efter bröllopet som en liten "sneakpeak"
- Samtliga digitala bilder (minst 250 stycken) levererade digitalt 

20.000 kr


Nästan allt, 7 timmar

I det här fotograferingspaketet får vi med "nästan allt". Ni väljer självklart när ni vill att vi börjar och avslutar fotograferingen men vi kommer utan problem att hinna med förberedelser, bröllopsporträtt, vigsel, gratulationer och mingel och en del av middagen. Det här är det perfekta paketet när ni vill ha mycket av dagen dokumenterad men inte riktigt känner att en heldag är rätt för er!

- Planeringsmöte innan bröllopet, digitalt eller fysiskt
- Bröllopsfotografering i sju sammanhängande timmar
- 5 bilder dagen efter bröllopet som en liten "sneakpeak"
- Samtliga digitala bilder (minst 350 stycken) levererade digitalt

26.500 kr


Heldag, 9 timmar

Vi möts ganska tidigt på dagen och jag är med er när förberedelserna sätter igång. Hår, smink och kläder ska fixas. Det är pirrigt och mycket förväntan i luften! Sen är det antagligen dags för porträttfotograferingen och därefter vigseln. Sen blir det KRAMKALAS för er tillsammans med era gäster! Kanske en skål med champagne och mysigt mingel och ännu mera kramar. Middag, tal, tårta och första dansen brukar också hinnas med innan jag lämnar er för dagen! Här är det perfekt om jag hinner låna er några minuter innan solen går ner så kan vi fota fantastiska porträtt i det mjuka kvällsljuset!

- Planeringsmöte innan bröllopet, digitalt eller fysiskt
- Bröllopsfotografering i nio sammanhängande timmar
- 5 bilder dagen efter bröllopet som en liten "sneakpeak"
- Samtliga digitala bilder (minst 450 stycken) levererade digitalt
- En förstoring i storlek 30 x 40 cm på högkvalitativt matt fineart-papper (ni väljer själva vilken bild ni önskar ha förstorad)

32.500 kr

Information

Era bilder levereras i största möjliga storlek i .jpg-format och sRGB. Bilderna är era att använda för personligt bruk men får ej säljas eller skänkas till tredje part. Ni är fria att göra förstoringar och kopior av bilderna hos valfri leverantör. Bilderna får däremot inte ändras (beskäras, redigeras eller lägga på filter) utan mitt tillstånd.

Jag skriver alltid avtal inför alla bröllopsfotograferingar. Det är en säkerhet för både er och mig. Jag tar ut en bokningsavgift på 30 % av den totala summan. Den här avgiften gör att jag håller ert datum som bokat och den betalas inte tillbaka om ni av någon anledning skulle ställa in bröllopet. Bokningsavgiften dras sedan av från den totala kostnaden och slutfakturan. 

Extra timme: 3.250 kr/timme (ca 50 bilder/timme).

Milersättning ingår inom hela Sverige. Eventuell kostnad för boende kan tillkomma om resvägen är över två timmar enkel resa, detta görs i så fall upp i avtal mellan bröllopspar och fotograf i god tid innan bröllopet.