Bröllopsfotografering - info & pris

Som bröllopsfotograf vill jag att er bröllopsdag ska dokumenteras på ett naturligt och äkta sätt. Pirret innan bröllopet och vigseln, nervositeten, all glädje, skratten som kommer enda från tårna och en och annan glädjetår! Jag fotar bilderna som verkligen får er att minnas KÄNSLORNA under er bröllopsdag! Dagen efter ert bröllop får ni fem bilder som en liten "sneakpeak", för jag vet att ni är nyfikna på vad vi skapat tillsammans, det är jag också!
Jag har satt ihop tre olika bröllopspaket för att ni ska hitta något som passar till just ert bröllop! Milersättning ingår i mina bröllopspaket, priserna nedan gäller alltså i hela Sverige. 
Skulle det vara så att ni är intresserade av ett annat upplägg än de tre paket ni kan läsa om nedan så kan ni bara höra av er så kan vi säkert komma fram till en bra lösning. Alla bröllop är unika och självklart försöker jag att hitta den fotografering som passar bäst för just er!

Många datum bokas upp åtminstone ett år före aktuellt bröllopsdatum, så hör av er så snart ni kan så är jag förhoppningsvis tillgänglig på ert datum! Ser fram emot att höra allt om er bröllopsdag, det här kommer att bli riktigt, riktigt bra! Woohoo!
SE BRÖLLOPSPAKET NEDAN!

fotografjbc@gmail.com

Så här går det till 

1. Ta kontakt

Om ni tycker om det ni ser och läser på min hemsida är det dags att ta kontakt! Skicka ett mail eller fyll i kontaktformuläret nedan (bokningsförfrågan). Jag kollar då om jag är ledig på ert datum och är jag det så bokar vi in ett digitalt möte där vi kan prata bröllop, drömmar, förväntningar och fotografering. Helt förutsättningslöst förstås! Förhoppningsvis känns allt bra efter mötet och vi bokar. Då skickar jag ett avtal på det vi kommit fram till samt en bokningsfaktura på 30 % av beloppet, den summan dras såklart sedan av från er slutfaktura. INGA kostnader tillkommer!

2. Planering, tips och trix

Jag finns med er under hela er planering, ni får mer än gärna kontakta mig för att bolla stort och smått, det kan gälla både fotograferingen och annat som har med bröllopet att göra. Ni får även en PDF med vanliga frågor och svar samt en guide som hjälper er att skapa de BÄSTA förutsättningarna för er bröllopsdag! Jag vet att det är mycket att tänka på vid ett bröllop men efter tio år i bröllopsbranschen har jag stött på det mesta och delar gärna med mig av mina erfarenheter!

3. Möte digitalt eller IRL

Några veckor innan bröllopet så har vi ett sista avstämningsmöte där vi går igenom planerna för dagen och bestämmer de sista detaljerna för fotograferingen. Mötet kan ske digitalt om vi bor en bit ifrån varandra eller på den plats ni ska gifta er/fotas på. Ni kan hela tiden fortsätta att ställa frågor via mail om det är något ni funderar över. 

4. Leverans av bilder 

Efter bröllopet börjar jag arbeta med era bilder och redan DAGEN EFTER ert bröllop får ni ett smakprov av bilderna från dagen! Den stora bildleveransen kommer senast 8 veckor efter bröllopet och sker digitalt så ni lätt kan visa bilderna för vänner och familj. Med bildernas hjälp kan ni förhoppningsvis njuta av känslorna från bröllopsdagen om och om igen!


Bokningsförfrågan

Bröllopspaket - information och pris

Halvdag, 5 timmar

Vid en halvdagsfotografering bestämmer ni själva var ni vill lägga mest fokus. Är det på förberedelser och bröllopsportätt? Eller vill ni hellre att jag är med er en stund efter vigseln? Oavsett så kommer jag att hinna fota många av guldkornen på ert bröllop och få bilder som får er att minnas bröllopet på bästa sätt!
-  Planeringsmöte innan bröllopet, digitalt eller fysiskt 
- En bröllopsguide fylld med tips inför ert bröllop
- Bröllopsfotografering i fem sammanhängande timmar
- 5 bilder dagen efter bröllopet som en liten "sneakpeak"
- Samtliga digitala bilder (minst 250 stycken) levererade digitalt för fri användning. Bilderna levereras redigerade i ett privat galleri som ni kan dela med familj och vänner!

20.000 kr

Nästan allt, 7 timmar

I det här fotograferingspaketet får vi med "nästan allt". Ni väljer självklart när ni vill att vi börjar och avslutar fotograferingen men vi kommer utan problem att hinna med förberedelser, bröllopsporträtt, vigsel, gratulationer och mingel och en del av middagen. Det här är det perfekta paketet när ni vill ha mycket av dagen dokumenterad men inte riktigt känner att en heldag är rätt för er!
- Planeringsmöte innan bröllopet, digitalt eller fysiskt
- En bröllopsguide fylld med tips inför ert bröllop

- Bröllopsfotografering i sju sammanhängande timmar
- 5 bilder dagen efter bröllopet som en liten "sneakpeak"
- Samtliga digitala bilder (minst 350 stycken) levererade digitalt för fri användning.  Bilderna levereras redigerade i ett privat galleri som ni kan dela med familj och vänner!

26.500 kr

Heldag, 9 timmar

Vi möts ganska tidigt på dagen och jag är med er när förberedelserna sätter igång. Hår, smink och kläder ska fixas. Det är pirrigt och mycket förväntan i luften! Sen är det antagligen dags för porträttfotograferingen och därefter vigseln. Sen blir det KRAMKALAS för er tillsammans med era gäster! Kanske en skål med champagne och mysigt mingel och ännu mera kramar. Middag, tal, tårta och första dansen brukar också hinnas med innan jag lämnar er för dagen! Här är det perfekt om jag hinner låna er några minuter innan solen går ner så kan vi fota fantastiska porträtt i det mjuka kvällsljuset!
- Planeringsmöte innan bröllopet, digitalt eller fysiskt
- En bröllopsguide fylld med tips inför ert bröllop

- Bröllopsfotografering i nio sammanhängande timmar
- 5 bilder dagen efter bröllopet som en liten "sneakpeak"
- Samtliga digitala bilder (minst 450 stycken) levererade digitalt för fri användning.  Bilderna levereras redigerade i ett privat galleri som ni kan dela med familj och vänner!
- En förstoring i storlek 30 x 40 cm på högkvalitativt matt fineart-papper (ni väljer själva vilken bild ni önskar ha förstorad).

32.000 kr

I mån av tid erbjuder jag även ett 3-timmarspaket. Detta paket går endast att boka för bröllop max 6 mil från Norrköping och endast tre månader innan bröllopet. Vid tre timmars sammanhängande fotografering hinner vi med "det viktigaste", det vill säga porträttfotografering, vigsel och gratulationer. Detta paket kostar 14.000 kr och då får ni minst 150 digitala bilder. 

Information

Era bilder levereras i största möjliga storlek i .jpg-format och sRGB. Bilderna är era att använda för personligt bruk men får ej säljas eller skänkas till tredje part. Ni är fria att göra förstoringar och kopior av bilderna hos valfri leverantör. Bilderna får däremot inte ändras (beskäras, redigeras eller lägga på filter) utan mitt tillstånd.
Jag skriver alltid avtal inför alla bröllopsfotograferingar. Det är en säkerhet för både er och mig. Jag tar ut en bokningsavgift på 30 % av den totala summan. Den här avgiften gör att jag håller ert datum som bokat och den betalas inte tillbaka om ni av någon anledning skulle ställa in bröllopet. Bokningsavgiften dras sedan av från den totala kostnaden och slutfakturan. 
Extra timme: 3.250 kr/timme (ca 50 bilder/timme).
Milersättning ingår inom hela Sverige. Eventuell kostnad för boende kan tillkomma om resvägen är över två timmar enkel resa, detta görs i så fall upp i avtal mellan bröllopspar och fotograf i god tid innan bröllopet.