Tips på bröllopslokaler i Östergötland

VILLA FRIDHEM
brllopslokal04jpg
Det finns många fantastiskt fina bröllopslokaler för er som vill gifta er i Östergötland, jag lovar att presentera fler längre fram!
Villa Fridhem ligger några mil utanför Norrköping vid Bråvikens strand och här kan ni era gäster få ett riktigt lyxigt drömbröllop! Herrgården andas lyx och generositet rakt igenom. Det går bra att vigas i trädgården eller i en av de närliggande kyrkorna. 
Läs mer om Villa Fridhem här: Bröllop i Norrköping - Villa Fridhem - Havsutsikt och gastronomiska upplevelser
brllopslokal03jpg

KANALMAGASINET
brllopslokal08jpg
Kanalmagasinet i Mem är en jättefin och unik plats för bröllop! Mem är den första kanalslussen från Östersjön i Göta kanal. Festlokalen är underbart rustik med åtta meter i takhöjd och här får ni en perfekt kombination av lantligt och lyx!
Läs mer om Kanalmagasinet här:  Bröllop i Linköping , Norrköping och Söderköping. Boka ert drömbröllop och bröllopslokal hos oss! — Kanalmagasinet i Mem - Söderköping, Norrköping & Vikbolandet
brllopslokal07jpg

RIMFORSA STRAND
brllopslokal06jpg
Rimforsa Strand ligger som namnet säger i Rimforsa vid sjön Åsunden. Naturen runt bröllopslokalen är fantastiskt vacker och här är det utmärkt att ha vigseln i parken eller om ni har ett mindre bröllop, på bryggan vid vattnet!
Här kan ni läsa mer om Rimforsa Strand:  Bröllop & Festarrangemang i Linköping, Östergötland (rimforsastrand.se)

brllopslokal05jpg